Skip to content

Account Manager

Netherlands, Zuid-Holland, DordrechtSales & Marketing

Job description

Ben jij klaar om de software van Codeless op de Nederlandse en Belgische markt te positioneren? Heb je het vermogen om je aan te passen aan verschillende gesprekspartners en vind je het leuk om de marktontwikkelingen in de gaten te houden? Je bent op zoek naar de volgende stap in je carrière bij een organisatie die je alle kansen en middelen biedt om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Geen ervaring in de IT? Geen probleem! Affiniteit is mooi meegenomen!


Zet je volgende stap als Account Manager bij Codeless.


Bij Codeless betekent sales het opbouwen van een duurzaam en gelijkwaardig partnerschap met de relatie of klant. Als Account Manager neem je de tijd om je connecties op te bouwen en de markt te leren kennen. Je houdt voornamelijk contact met je klanten via de telefoon en digitaal, maar je bezoekt je klanten regelmatig. Naast je commerciële activiteiten coördineer je de verwerking van de orders en zorg je voor een hoge klanttevredenheid.


Je werkt nauw samen met je commerciële collega's, samen bepalen jullie het succes van jullie team en de organisatie. Teamwork is belangrijk voor jou en voor Codeless. Als nieuwe collega krijg je de kans om initiatief te nemen. We willen dat je met ons meegroeit en Codeless groeit snel!


Job requirements

Dit ben jij

Naast je ondernemende en commerciële instelling vind je werken in een team prettig en kun je je snel aanpassen. Mede door je werkervaring heb je al een sterke visie op sales gevormd. Daarnaast hecht je veel waarde aan vrijheid en heb je het vertrouwen om deze functie naar eigen inzicht in te vullen. Je bent klaar voor de volgende stap in je carrière!

  • Je hebt al eerder werkervaring opgedaan in sales;
  • Je bent gedreven op behalen van successen;
  • Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent een echte teamspeler en streeft naar een teamresultaat;
  • Je beschikt over analytische vaardigheden;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het Engels, in woord en geschrift.


Wij bieden jou

  • We vermijden liever de te term ‘marktconform salaris’. Prestatie en waardering komt van twee kanten, dus geen zorgen. We hebben het er tijdens de kennismaking over;
  • Alle middelen die jij nodig hebt om succesvol te zijn;
  • Ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap in een informele en platte organisatie;
  • Ambitie om verder te leren? Dat kan! Codeless faciliteert hierin.


Dit is Codeless

Codeless is een echt familiebedrijf, waarbij collega’s altijd op nummer 1 staan.


We hebben een meer dan uitdagende groeiambitie en willen meer toonaangevende (internationale) projecten naar ons toe te trekken én zoeken daarvoor een gedreven Account Manager, een goede onderhandelaar met een echte winnaarsmentaliteit.


Al 30 jaar helpen wij bedrijven met het realiseren van hun ambities. Codeless, de bedenkers van Slim Software Nabouwen, helpt bedrijven met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen met het realiseren van ambities door het oplossen van complexe software uitdagingen, vaak veroorzaakt door een constant veranderend software landschap. Met een team van circa 100 gedreven IT-professionals en gespecialiseerde tooling staan wij klaar om klanten te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen.


Bel. Mail. Schrijf. Of kom langs.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Codeless is not IND registered. Therefore we cannot facilitate non-EU citizens in obtaining a work and residency permit.