Skip to content

Customer Service Medewerk(st)er (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof)

Netherlands, Zuid-Holland, DordrechtCopy & Innovate

Job description

Krijg jij energie van klanten helpen met de meest uiteenlopende vragen en wil je het visitekaartje van onze organisatie zijn? Wij zoeken tijdelijk een nieuwe collega voor ons Customer Service team! Bij Codeless bouwen wij de beste software die klanten maar kunnen wensen. Al ervaring in customer service, of interesse om de IT sector in te gaan? Neem dan contact met ons op!


Als Customer Service Medewerk(st)er ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten. Jij kijkt kritisch naar problemen, je vraagt door en achterhaalt het probleem. Samen met je collega's zorg je voor tevreden klanten en heldere communicatie.


 • Je verzorgt de administratie en opvolging van binnenkomende ondersteuningsverzoeken;
 • Je draagt zorg voor een juiste overdracht van informatie tussen klant en interne afdelingen. Samen met de klant stel je vast wat de planning is voor de komende sprint;
 • Proactief signaleren van problemen en klantbehoeftes.


Wat ga je niet doen? Bugs oplossen, in systemen duiken, de hele dag problemen aanhoren van eindgebruikers of tech support leveren.

In deze rol sta jij onze klanten te woord en heb je intern contact met project management, sales, development en IT operations. Het succes van de klant met onze software staat centraal.


Job requirements

Codeless is op zoek naar een collega die in staat is om orde te scheppen in de chaos. Jij bent communicatief sterk, uitermate klantgericht en tech savvy. 


 • Ervaring in een positie zoals Customer Service, Support, Helpdeskmedewerker is een pré;
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding (bijv. richting IT, Hospitality of Leisure);
 • Jij werkt graag in een snelle organisatie waar je pragmatisch aan de slag gaat en snel kan schakelen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord én geschrift;


Geen IT kennis? Geen probleem! Dat leren wij jou wel. Mocht je een achtergrond hebben in de hospitality of leisure dan hebben wij interesse om het gesprek aan te gaan.


 

Wij bieden jou

Naast een professionele uitdaging bieden wij een cultuur waarbij wij voor elkaar klaarstaan - door dik en dun. Wij weten dat een goede werk-privé balans belangrijk is en zijn van mening dat familie altijd voor gaat. 


 • Salaris tot € 3.000,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een tijdelijk contract vanaf april of mei 2023 t/m oktober 2023, met een eventuele mogelijkheid tot verlenging;
 • 32 of 40 uur per week mogelijk;
 • Flexibel en hybride werken, inclusief benodigd thuiswerkapparatuur;
 • Werken met gezellige en enthousiaste collega's, in een internationale omgeving;
 • Stabiliteit, Codeless bestaat 35 jaar. Wij gaan voor de lange termijn, altijd.


Jouw sollicitatieprocedure

📱  Screening met onze Recruiter, Benjamin;

🤝 Interview bij ons op kantoor met je toekomstige manager en collega;

✍️ Is het een match? Dan brengen wij jou graag aan boord!


Referentiecheck en VOG aanvraag maken deel uit van het selectieproces.

Kijk op www.codeless.com voor meer informatie.


Dit is Codeless

Codeless is een echt familiebedrijf, waarbij collega’s altijd op nummer 1 staan.


Al 30 jaar helpen wij bedrijven met het realiseren van hun ambities. Codeless, de bedenkers van Slim Software Nabouwen, helpt bedrijven met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen met het realiseren van ambities door het oplossen van complexe software uitdagingen, vaak veroorzaakt door een constant veranderend software landschap. Met een team van circa 100 gedreven IT-professionals en gespecialiseerde tooling staan wij klaar om klanten te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen.Vragen over de vacature? Neem contact op met Benjamin Wolders Corporate IT Recruiter: 06 219 795 09 of bwolders@codeless.com.


Codeless is not IND registered. Therefore we cannot facilitate non-EU citizens in obtaining a work and residency permit.