Skip to content

Project Management Officer

Dordrecht, Zuid-Holland, NetherlandsProject Management

Job description

Als Project Management Officer (PMO) speel je een cruciale rol binnen een van onze Business Units. Je werkt nauw samen met de Manager en draagt actief bij aan de soepele uitvoering van onze projecten. Wij zoeken een organisatietalent; een proactief persoon die niet alleen taken met initiatief oppakt en vraagstukken opvolgt, maar ook constructief meedenkt en oplossingen aandraagt.


Jouw rol als PMO bij Codeless

In deze functie ben je meer dan alleen een traditionele PMO. Je wordt de rechterhand van de manager, een belangrijke medespeler in onze organisatie.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van diverse meetings en projectoverleggen, inclusief het opstellen van agenda's, het maken van notulen en het zorgen voor de juiste opvolging van actiepunten. Daarnaast onderneem je ondersteunende onderzoeksactiviteiten, zoals het controleren en registreren van gewerkte uren, het efficiënt verzamelen en analyseren van informatie uit diverse bedrijfssystemen, en het zorgvuldig opstellen en afstemmen van rapportages. Bovendien begeleid en voer je interne projecten uit, van de planvorming en voorbesprekingen tot aan het plan van aanpak en de implementatie. Je beheert proactief de agenda, inclusief het plannen, coördineren en opvolgen van vergaderingen en afspraken, en zorgt voor een soepele coördinatie binnen onze dynamische organisatie.


Je ondersteunt de manager actief bij de uitvoering van projecten en het nemen van geïnformeerde zakelijke beslissingen, waardoor je bijdraagt aan de algehele efficiëntie en effectiviteit van onze organisatie.

Job requirements

Jij bent proactief, initiatiefrijk en heb je een 'get things done' mentaliteit. Je bent detailgericht en nieuwsgierig. Als je klaar bent voor deze uitdagende en gevarieerde rol, nodigen we je uit om te solliciteren!  Om succesvol te zijn in deze functie, is het belangrijk dat je:


 • Beschikt over een AD/HBO diploma, of een HBO werk-/denkniveau inclusief een paar jaar ervaring als PMO, Project Manager of vergelijkbare functie.
 • Technisch onderlegd bent en makkelijk je weg vindt in diverse softwarepakketten en systemen (tech-savvy).
 • Vloeiend bent in zowel Nederlands als Engels.


Attitude is cruciaal om succesvol te zijn in deze rol. Herken jij je in de volgende kenmerken?

 • Proactief: We zoeken iemand die initiatief toont, niet wacht op instructies maar zelf ziet waar werk nodig is en dit zelfstandig oppakt.
 • 'Get things done'-mentaliteit: Je bent iemand die taken niet alleen opstart, maar ook zorg draagt voor een succesvolle afronding.
 • Detailgericht: Je hebt sterke administratieve vaardigheden en een scherp oog voor detail.
 • Nieuwsgierig: Je schroomt niet om vragen te stellen en gaat zelfstandig op onderzoek uit om informatie te verzamelen.
 • Teamspeler: Je kunt nauw samenwerken met diverse teams en bent in staat om goed te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie.


Wij bieden

In deze rol krijg je de unieke kans om de organisatie van binnenuit te leren kennen en jezelf voortdurend te ontwikkelen. We bieden je de vrijheid om initiatief te nemen, meer verantwoordelijkheden op je te nemen en je functie proactief uit te breiden. Bij ons ligt de focus niet op strikte kaders in functieprofielen, maar op het ontplooien van jouw volledige potentieel. We richten ons op duurzame groei en het opbouwen van langdurige relaties. We zijn toegewijd om alles te geven en je kunt erop rekenen dat we altijd voor je klaar staan.

 • Een werkomgeving waar waardering en teamwork centraal staan;
 • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling, cursussen, trainingen en studie-uren;
 • Alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn, zoals een laptop en mobiele telefoon;
 • Hybride werken, thuiswerkapparatuur en reis- en thuiswerkvergoeding.


Vragen over de vacature? Neem contact op met Benjamin Wolders Corporate IT Recruiter. Bel/Whatsapp of mail: 06 219 795 09 of bwolders@codeless.com.

Jouw sollicitatieprocedure

 • Screening call;
 • Interview met onze Corporate IT Recruiter en BU Manager;
 • Is het een match? Dan brengen wij jou graag aan boord!


Referentiecheck en VOG aanvraag maken deel uit van het selectieproces.


Over Codeless

Codeless is een echt familiebedrijf, waarbij collega’s altijd op nummer 1 staan.


Al 35 jaar helpen wij bedrijven met het realiseren van hun ambities. Codeless, de bedenkers van Slim Software Nabouwen, helpt bedrijven met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen met het realiseren van ambities door het oplossen van complexe software uitdagingen, vaak veroorzaakt door een constant veranderend software landschap.


Met meer dan 100 gedreven IT-professionals en gespecialiseerde tooling staan wij klaar om klanten te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen.Go to https://www.codeless.com/ or https://careers.codeless.com/ for more information.

Codeless is not IND registered. Therefore we cannot facilitate non-EU citizens in obtaining a work and residency permit.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

or

Apply with Indeed unavailable