Skip to content

Junior/Medior IT Project Manager

On-site
 • Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands
Copy & Innovate

Job description

Ambitieus, gedreven en continue willen verbeteren - dat is Codeless en jij ook! Groei mee met de organisatie en ga aan de slag met de meest uitdagende projecten.


Bij Codeless ontwikkelen wij de beste software voor onze klanten. Als IT Project Manager sta jij centraal om ervoor te zorgen dat het gehele proces soepel en volgens verwachtingen verloopt. Dit maak jij waar door proactief te zijn, stakeholders op te volgen, verwachtingen te managen en glashelder te zijn in je communicatie en afspraken.


Ieder project waar je aan werkt is anders, maar het proces is onveranderlijk. Jij beheert de scope, planning, risico's en afspraken, die jij bij de interne kick-off uitlijnt met het hele team. In deze meeting informeer jij het team over de huidige applicatie, klantwensen en stakeholders. Je zorgt ervoor dat iedereen volledig up-to-speed is om aan de slag te gaan. Vervolgens volgt de klant kick-off waarbij je verwachtingen, milestones en reporting afstemt. Gedurende het project zorg jij ervoor dat alles onder controle is door continue af te stemmen, terug te koppelen en in te checken. 


Als Project Manager pak jij ownership over sprint planning, backlog refinement, sprint reviews, retrospectives en zorg voor een goede handover van PM naar Support. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste begeleiding en trainingen zodat jij je kan door ontwikkelen als IT Project Manager.

Job requirements

Iedereen kent jou als iemand met ontzettend veel energie en proactiviteit. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent altijd op zoek naar de volgende stap in het project. Stilstand is achteruitgang.


Wat breng je verder mee?

 • Bij voorkeur heb jij al planning en/of project ervaringen, bijvoorbeeld in een Customer Service, PMO of Project Manager rol. Jij wil jezelf verder (door)ontwikkelen richting Project Management;
 • Bachelor diploma (of hoger) en bij voorkeur aanvullende opleidingen zoals IPMA of Prince2;
 • Jij houdt van een snelle organisatie met korte lijnen waar je pragmatisch aan de slag kan gaan;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Geen IT ervaring? Geen probleem! Attitude is voor ons het aller belangrijste, de IT-wereld leren we jou wel.


Wij bieden jou

Naast een professionele uitdaging bieden wij een cultuur waarbij wij voor elkaar klaarstaan - door dik en dun. Wij weten dat een goede werk-privé balans belangrijk is en zijn van mening dat familie altijd voor gaat. 


Wat krijg je verder?

 • Ambitie om verder te leren? Dat kan! Codeless faciliteert hierin; 
 • OV- of reiskostenvergoeding; 
 • Goede pensioenregeling;
 • Hybride werken, inclusief benodigd thuiswerkapparatuur en thuiswerkvergoeding;
 • Internationale omgeving met collega's in Nederland, Roemenië en Emiraten;
 • Stabiliteit, Codeless bestaat 35 jaar. Wij gaan voor de lange termijn, altijd.


Vragen over de vacature? Neem contact op met Benjamin Wolders Corporate IT Recruiter. Bel/Whatsapp of mail: 06 219 795 09 of bwolders@codeless.com.

Jouw sollicitatieprocedure

 • Screening call met onze Recruiter;
 • Interview met onze CEO en CCO;
 • Is het een match? Dan brengen wij jou graag aan boord!


Referentiecheck en VOG aanvraag maken deel uit van het selectieproces.


Dit is Codeless

Codeless is een echt familiebedrijf, waarbij collega’s altijd op nummer 1 staan.


Al 35 jaar helpen wij bedrijven met het realiseren van hun ambities. Codeless, de bedenkers van Slim Software Nabouwen, helpt bedrijven met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen met het realiseren van ambities door het oplossen van complexe software uitdagingen, vaak veroorzaakt door een constant veranderend software landschap. Met een team van circa 100 gedreven IT-professionals en gespecialiseerde tooling staan wij klaar om klanten te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen.


Solliciteer. Bel. Mail. Schrijf. Of kom langs.


Kijk op https://codeless.com voor meer informatie.Codeless is not IND registered. Therefore we cannot facilitate non-EU citizens in obtaining a work and residency permit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

or